A Tasty World

Gezonde en ethisch verantwoorde voeding, ook uw keuze?

vrijdag, maart 24, 2006

Geef ons heden ons dagelijks brood

Het probleem met brood zit in de titel van dit artikel: 'dagelijks'. Zelden zo iets 'gewoon' gezien als brood, en met alle gevolgen vandien. De meeste mensen komen niet verder dan een boterham met kaas of confituur, en voor velen zijn wentelteefjes al een heel experiment.

Onterecht, want brood is één van onze belangrijkste leveranciers van koolhydraten, nodig voor onze energiehuishouding. Met een beetje fantasie kan (en moet) daar dus meer mee te doen zijn! Laat Boerenwit en Lang Grof Gesneden voor wat ze zijn en ontdek een nieuwe wereld...
  • www.broodrecepten.nl
    Goed begonnen is half gewonnen! Waarom elke morgen naar de bakker gaan als je het beste brood zelf bakt. Extra voordeel: JIJ bepaalt de ingrediënten; Variëren is dus de boodschap!
  • De Hollandse Pot
    Geschiedenis van brood, mét recepten om duimen en vingers af te likken. Trouwens, wie zei ooit dat brood bij een hartige maaltijd hoorde?
  • Dokter Oetker
    Jawel, dé naam als het om gist gaat! En gist gebruik je om... brood te bakken. Vandaar waarschijnlijk dat er enkele héél smakelijke recepten op de site te vinden zijn.
  • Brood, daar zit wat in
    Goed, je hebt je broodje gebakken. Tijd om het te beleggen dus! Naast nutritionele informatie en gezondheidsinformatie vind je op deze site je gading. Naast online recepten kan je ook gratis geprint materiaal aanvragen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het klopt inderdaad dat het ontbijt de aller belangrijkste maaltijd van de dag is, bij afvallen of aankomen speelt het ontbijt een essentiële rol. check op http://ericaterpstradieet.org/erica-terpstra-dieet/koolhydraten-5-tips.html

Daar zie je dat het erg belangrijk is!

7:59 p.m.  

Een reactie posten

<< Home