A Tasty World

Gezonde en ethisch verantwoorde voeding, ook uw keuze?

maandag, maart 20, 2006

Spam is goed voor je!

In elk geval 'spam' over gezonde voeding en een evenwichtige levensstijl in het algemeen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die wekelijks een nieuwsbrief in hun mail kregen met gezonde tips aangeven na een tijd ook gezonder te leven. Blijkbaar worden die dingen dus ook gelezen!
Voor de test werd gebruik gemaakt van 'platte' tekst, dus geen flashy opmaak e.d. Verwacht wordt dat wanneer dit laatste wél het geval is de respons nog groter zal zijn.

Ik vraag me alleen af: kozen die mensen er zélf voor die nieuwsbrief te ontvangen? Als dit het geval is verbaast het me natuurlijk niets dat die mensen gezonder leven dan diegenen die de mails niet kregen. Tenslotte neem je een abonnement op wat je interesseert...



Voor de liefhebbers zijn hier een paar adressen waar je een gratis nieuwsbrief kan krijgen. Hoop alleen niet op instant-succes, want tenslotte ben jij het die in actie zal moeten schieten!

Enzovoort enzoverder. Er zijn er nog veel meer, maar een beetje zoeken kan geen kwaad. Muisklikken is óók beweging - al zijn er betere (en gezondere) manieren om in vorm te blijven.
Succes!

1 Comments:

Anonymous Vet verbranden said...

Interessant artikel!

3:29 p.m.  

Een reactie posten

<< Home